CLOUD DIENSTEN
ALTIJD EN OVERAL

Bel ons op

085 485 8500

WERKEN IN DE CLOUD, VEILIG EN SNEL

Inmiddels heeft de cloud zich bewezen. De cloud bied enorm veel voordelen, maar kent ook hun beperkingen. Meer mogelijkheden met minder investeringen en meer flexibiliteit. Wij helpen u graag op weg.

Office

Werken waar en wanneer u maar wilt en altijd met de laatste versie van office. Dat is werken met Office 365 van Ubinu.
Office 365 afnemen bij Ubinu biedt u naast de voordelen van Office 365 zelf, nog veel meer gebruikersgemak.

Werkplek

Al uw data, bestanden en applicaties op één plek in de cloud. Zo ziet het werken met een cloud werkplek van Ubinu eruit. U heeft op deze manier een online werkplek waar iedere medewerker vanaf elke locatie op elk moment mee kan werken. Uw gegevens worden veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters.

Back-up

Met cloud back-up van Ubinu wordt uw data veilig buiten uw organisatie opgeslagen. Al uw gegevens worden binnen uw organisatie versleuteld waardoor derden geen toegang kunnen verkrijgen tot uw persoonlijke data.
Met de back-up oplossingen van Ubinu bent u verzekerd van een zo veilig mogelijke back-up.

Telefonie

Met cloud telefonie van Ubinu is een internetvebinding het enige wat nodig is om te kunnen bellen. De cloud telefonie oplossingen van Ubinu stellen u in staat om overal ter wereld te bellen met een bundel en een nummer. De vaste telefoon op de zaak of uw eigen mobiele telefoon, alles wordt gekoppeld binnen een systeem met de oplossingen van Ubinu.

Spamfilter

Reken definitief af met spam en malware. Met de cloud anti-spam oplossingen van Ubinu bent u verlost van de ergernis van talloze ongewenste en mogelijk gevaarlijke e-mail berichten. Onze oplossingen kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden, zonder ingrijpende wijzigingen in uw eigen netwerk.

Opslag

Met cloud opslag van Ubinu heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met anderen. De online opslag kunt u overal bereiken op elk apparaat. Wij verzorgen de installatie, zo kunt u direct aan de slag.

Interesse?

Wilt u ook met uw bedrijf naar de cloud?
Neem dan contact met ons op!