Monitoring

Bel ons op

085 485 8500

VEILIGHEID, GRIP EN OVERZICHT

Vertrouwen is goed, controle is beter. Natuurlijk kunt u er op vertrouwen dat uw netwerk goed blijft functioneren, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u uw netwerk actief wilt monitoren dan heeft Ubinu naar een passende oplossing voor.

Ook als u uw fysieke omgeving in de gaten wilt houden kan Ubinu u voorzien van een passende oplossing in de vorm van camerabewaking.

Camerabewaking

Er zijn veel verschillende redenen waarom u wellicht over een camerasysteem wilt beschikken. Het afschrikken van criminelen, het bewaken van het productieproces of om gewoon een oogje in het zeil te houden voor het gevalt dat er iets mis gaat. Wat u reden ook is, Ubinu heeft een passende oplossing voor u.

Netwerk monitoring

Natuurlijk kunt u er van uit gaan dat als Ubinu een netwerk voor u realiseert alles perfect werkt. Maar ook hardware kan stuk gaan. Graag wilt u dat deze problemen oplost worden voordat ze uw bedrijfsproces beïnvloeden. Dankzij de nieuwste monitoringsoftware van Ubinu worden problemen veelal gedetecteerd voordat ze een probleem zijn.

Interesse?

Wilt u ook meer zicht op uw organisatie en zijn infrastructuur?
Neem dan contact met ons op!